Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stöveltrampen

De vill lära oss marschera
allt ska handla om att prestera; lite till och ännu mera
Hålla raka led och trampa takten
Hylla överheterna och makten

Friheten, om du nånsin haft den,
försvinner under stöveltrampen.




Fri vers av cellardoors
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cellardoors