Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska sig själv

En dag
skall jag lämna det här tomma,
livsförnekande ödelandskapet bakom mig
Jag skall hitta tillbaka
till livet
Och finna glädjen, det förlösande skrattet

Jag vill lära mig att älska igen;
framför allt mig själv.

En dag!
Då ska jag besegra mitt självförakt
och brotta ned mina tvivel
Kunna stå
stolt och ärlig över den jag är
med alla fel och brister,
Och älska mig själv för den jag är.




Fri vers av cellardoors
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-19 20:52



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stark i livsinsikt och levnadsvilja !!
2010-01-03

  Mats Henricson
Mycket Visdom och God Självkännedom ryms här, en VIKTIG dikt !
Bokmärker !
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

cellardoors