Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är ett smart träd, som både tänker, tycker och har känslor


oh, älskade





oh, älskade
du som älskar mig kravlöst
kysser mig vårdslöst
kramar mig hejdlöst

oh, älskade
du som älskar mig vårdslöst
kysser mig hejdlöst
kramar mig kravlöst

oh, älskade
du som älskar mgi hejdlöst
kysser mig kravlöst
kramar mig vårdslöst

jag behöver vård
samt såväl hejd
som krav




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-16 19:25



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Allt kommer till trädet - det kan ju inte gå och hämta det... Vård... - ja, man har ju hört talas om vårdträd... Hejd? Himlen är taket.
2009-11-17

  erkki
Ja, så är det med alla människor, tror jag. Bra skrivet!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP