Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ARE YOU READY TO ROCK?


Bella har beslutat...






...sig för att
ta bort sitt
kors från ryggen

emedan hon tröttnat
på dess tyngd
hon vill bara

ha en symbolisk
tyngd där och
har tänkt sig

att ersätta korset
med en som
ryggsäck av erfarenheter




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 19:45



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Den här diktaren är mycket underfundig - han har fundit under -
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP