Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harry boy

Ge mig en solig dag
ge mig gränslösa kval

Ge mig en musig häst
ge mig en sorgsen präst

Med solen ska jag till dig rida
sorgen ska jag till dig giva

Ge mig en mustig sol
och en gränslös häst

och prästen han skall bliva din gäst




Fri vers av jakan
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jakan