Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten knackar på

När ångesten knackar på min dörr
öppnar jag försiktigt men stänger den snabbt igen

När ångesten knackar en gång till
tar jag bort säkerhetskejdan,
öppnar men ångrar mig och
drar igen dörren med en smäll

Men när den bara kommer och rycker upp dörren utan
förvarning vad gör jag då?

Jag har blivit stark
Jag orkar stå emot

När ångesten knackar på min dörr
då låtsas jag
att jag inte är hemma




Fri vers av jakan
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jakan