Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sättet att forma den här texten beror sig av att jag ofta är hungrig eller snarare sugen på torkade fikon, att bli kysst om och om igen eller att inte alls vara ute och gå med den hund jag en gång aldrig skaffade mig i mitt liv


Ibland är livet som en glasspinne med glass runt om






För mig som nykter absolutist
ter sig livet ofta underbart
det känns väldigt skönt
att äta blåbärspaj
med vaniljsås
eller glass
till

en
dag när
jag var liten
kom matbilen
till vår gata och
jag kutade då genast
ut till den och handlade en
falukorv att äta rå istället för
att som andra barn spara till godis




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP