Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tri-senryû


Sen ankomst

Strålkastarljusen
fångar stadens blomrabatt
VÄLKOMMEN

Bildäcken knastrar
uppfartsvägen nykrattad
VÄLKOMMEN

Porten knarrar när
jag tänder lyset; står på
VÄLKOMMEN




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2009-11-16 21:13

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Den är tri-senryu känns nära
och hemkär med sitt välkommen!
Fint att kunna skriva om det
enkla hemma hos en själv.
2009-11-17

    papillon
Hemma igen - så jävla skönt!!
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP