Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas vi ses igen !

hoppas vi möts igen

vi har gjort så mycket


en gång i tiden var det vi

nu är det snart slut

kanske ses vi inte mer

jag kommer sakna dig

mycket


hoppas du gör detsamma


för du vet att du betyder mkt för mej


det har du alltid gjort

kommer aldrig glömma, kommer aldrig släppa taget

du var den speciella för mig


alltid skulle vi vara tillsammans


men gläjden för kärleken skjöldes bort


sedan blev vi bästa vänner


nu är det slut

snart


hoppas vi ses igen

du vet att du alltid finns för mig

oavsett


du har en plats i mitt hjärta


vill alltid minnas




Fri vers av Aciom
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-17 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aciom
Aciom