Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker på dig !

när jag sitter här rinner tårar ner

jag saknar dig


din närhet


här nu bredvid


du var allt för mig

nu finns du längre inte kvar


saknaden är stor

av dig




jag önskar jag kunde skruva tillbaka tiden


och greppa tag om livet



nu vill jag älska igen


men det är svårt

för jag tänker på dig





Fri vers av Aciom
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 11:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är en sådan där text igen om svunnen kärlek
krossad hjärta och smärta osv
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Aciom
Aciom