Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra du !

jag har funnit en livskamrat

min själ tillhör henne


vill vandra bland guld , vika mina knä och fråga om hon vill gifta sig med mig



kärleken är evig med dig älskade, jag tror på allt med oss





gudomligt vacker är du , det finns ingen som du

snälla låt mej aldrig förlora dig , utan dig är jag inte hel



avståndet ska inte förstöra något , för jag vill alltid älska dig

min stora kärlek, evighet


min fina vackra tjej!




Fri vers av Aciom
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aciom
Aciom