Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'utan framtid' av *Stenen*, inspirerade till kritiken


Kritik på en text (339) En strimma ljus i mörkret?






själslig som lågkonjunktur
i den materiella
lågkonjunkturen känns inte

alltför märkligt, många
verkar ge uttryck
för det nu

att hoppet är
ute för moder
jord trots på

framtiden hoppfulla människor
som kämpar för
livet... bara att

du skriver känns
som att poeten
inte är helt

nere för räkning
kanske hördes gonggongens
slag innan allt

hann bli svart?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 12:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En spännande dikt till en minst lika spännande bild.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP