Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sammansmältning...om att förlora sig själv och att öppna för att finna sig själv... om passion




Dikta med Mig!

möt Mig I ordlösa sanningars rum

möt Mig med spiran från bröstbenets grodd

 

sök genom andning Min själ och Min tro

öppna Din hand så den lockar med frid

 

friden som kommer ur tillitsfull frihet

friden som lyfter och stöttar och bär

 

väck Min lust med subtilt engagemang

undvik att kväva med hård stimulans

 

möt Mig med alla de delar Du har

Din kropp, Dina ord, Din tro och Din brist

 

offra Din stolthet, lyft upp Din skavank!

låt Dina ögon jubla Din insikt!

 

lev med Din andning och Din attityd

den sanning som ingen förlorare har

 

och skapa en aura kring Din existens

som strålar av trygghet, av visshet och lust

 

bejakande dånande kärleksbudskap

att älska Dig själv är den kärlek Du kan ge!

 

Dig vill jag möta...Dig vill jag förlora mig i...

så länge våra fötter vandrar i tillit

kommer vägen inte att förtjäna någon rädsla

 

så!

dikta med Mig men helt utan ord....




Fri vers av Solen mitt ibland oss
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-17 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solen mitt ibland oss
Solen mitt ibland oss