Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...då slet flickan ut hjärtat ur sitt bröst

...då slet flickan ut hjärtat ur sitt bröst,
höll fram det framför honom och sa; "Se, här är mitt hjärta! SE!"

Mannen sa bara;
"Jag tycker om dig, du är fin, du betyder så mycket för mig."
Han såg inte det sårbara, pulserande, utslitna hjärtat...
...och hon hörde inte hans ord...

Ur djupet från hennes tomma bröst hördes orden:


"Mitt älskade barn! Din integritet är min gåva till dig.
Den ska försvara din individualitet och ditt oändliga
värde, som du äger genom min kärlek till dig.
Stoppa tillbaka ditt hjärta, och låt ljuset från dess gloria av integritet, brytas till regnbågens alla färger!
Låt det ske genom vissheten, att inget du gör eller säger, presterar eller förbryter, någonsin förändrar vad du är för mig!"

Flickan stoppade tillbaka hjärtat i sitt bröst,
såg att mannens tidigare tomma blick,
nu glimmade i regnbågens alla färger!
...och hjärtat i bröstet förkunnade,
att det är ingen skillnad på kärleken till sig själv
och kärleken till någon annan..




Fri vers av Solen mitt ibland oss
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solen mitt ibland oss
Solen mitt ibland oss