Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har klippt band.

Jag har klippt band
och lagt på overheaden
under lupp
på kikarens lins

Det finns en fara i allt det där,
att klippa sin egen svans
och låta andra vifta med den
då du egentligen är ledsen.

Jag har klippt band
och lagt som snara runt min egen hals.

Det jag har gjort mot er är gjort.
Nu måste vi alla leva.




Fri vers av Tina-sol
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol