Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg att du vill leva i just min verklighet... sade trollet och stängde porten om oss. Då kände jag åter hur hela världen stod i en enda stor brand av kärlek.


Verkligheten är inte alls






Det är när jag tar medicinen
som verkligheten försvinner
och en annan värld träder fram
och den är tom på känslor.

När jag avstår från medicinerna
kommer verkligheten tillbaka
som genom ett töcken
och den är full av älvor.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-17 22:37



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
detta var supersnyggt!
2009-11-18

  oMareld
så sant så sant
2009-11-17

  Anders Nordlander VIP
frågan är vad som är bäst; älvor eller en värld utan känslor?
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP