Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek och grejer..


Grejen

Våran grej, jag kan inte kalla det kärlek
Det är nått kär likt men det är en grej
Som en oändlig dragkamp som ingen kan vinna
För den här grejen vi håller på med handlar inte om jaget
Den här grejen är egentligen du och jag
Men av någon anledning har det blivit du mot mig och jag mot dig
Du kan inte säga något fint utan att maskera dina ord i sarkasm
Jag vet att du menar det du menar och inte skämtet
Det kanske var ett skämt i början, men nu är det knappast något att skämta om
Och jag har varit arrogant men nu ger jag efter
Kanske kan du ge efter, men det gör du inte, du vågar inte
Ska vi våga göra våran grej till en riktig grej eller vad är grejen?




Fri vers av RobineeniboR
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-18 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RobineeniboR
RobineeniboR