Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista skriket




När fåglarösterna tystnat

och trädens sus

bedarrat

när himlens vackraste

färgpalett

förvandlats till mörker

och världen runtomkring

andas tystnad


det är då

som ångesten

kväver de sista resterna

av hopp och tro


och hans trötta själ

alltför tidigt

går vilan


till mötes







Fri vers av Junitvillingen
Läst 206 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-18 11:20



Bookmark and Share


  ULJO
Starkt och gripande. Du förmedlar alltid genom dina texter. Underbart
2009-11-19

  Glensan
Vackert med en fantastisk bild
2009-11-19

  Yrre VIP
Härligt, så stort på någe vis ;)
2009-11-18

  Fredrik Stillesjö
Hej A touch...

En dikt som en lom som skriker i natten... Hälsar vännen Fredrik
2009-11-18

    Bodil Sandberg
I ord och bild fångar du här sublimt dramatiskt
den svåraste stund..när mörkret helt tar över
mycket mycket starkt och gripande!!!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen