Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hoppas du inser vilken stor roll du spelar i mitt liv jag älskar dig


det är så när dem tunga molnen hälsar på allt för tidigt i livet

jag behöver dig för att andas lättare
för att inte ge upp
för att tro på mig själv
och för att kunna läka
du är det enda jag har nu




Fri vers av j-viderberg
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

j-viderberg
j-viderberg