Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terrorbalans.

Varje steg innebar en nanosekunds flykt

dagarna är längre numer
det är en terrorbalans
det är lutningen som ger

oss mörkret, ljuset
terrorbalans, det är därför
vi har fem fingrar, fem tår
fem hundra
år att bära

på axlarna, axplocket
av det hela
du är eliten,
terrorbalansen

det jag saknar
är spontaniteten
genom marken
strandsatt, uppriven
från topp till tå
söndervriden

runt axeln lindad
i mörkret fördömd

numer finns
ingen gömd





Fri vers (Fri form) av Butitsnotyugoslavia
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-18 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butitsnotyugoslavia
Butitsnotyugoslavia