Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här.

Sömn.
Amelia Earheart.
Tunn metall som bucklar sig under tyngden av din kropp.
Ett ojämnt underlag.
Du ligger på rygg, jag låter min hand ligga mellan din nacke och golvet.
Sömn.
Jag tittar på himlen, och blundar.
Amelia Earheart.
Jag ska börja drömma snart.




Fri vers av Butitsnotyugoslavia
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gold!
2017-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Butitsnotyugoslavia
Butitsnotyugoslavia