Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aerodynamik 2

Madonnans knäböjelse,
hon har sparat alla undflydda piskrapp
i huden, i barnet
i barmens pulseringar
vi kallar det hjärtslag men
hon är en maskin
barnet bär hennes kugghjul som krona,
skrönorna är de tyngsta att bära

främlingsfientligheten är varm,
blir alltid varmare kommer
förkolna, multna bort
förhöljd i ett tunt lager porslin, huden kommer krackelera
öronen
det finns inget mer att höra
gärningarna är slut på banken
madonnan knäböjer det
är bara barnet
hon tappat




Fri vers (Fri form) av Butitsnotyugoslavia
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-21 09:31



Bookmark and Share


  Nanna X
... och här fick man en dimension till. mycket njutbart.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Butitsnotyugoslavia
Butitsnotyugoslavia