Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så bara...




På bråkdelen av

en sekund

kan allt förändras

och aldrig komma åter


men just nu

och just här

vill jag andas dig

och hoppas att doften

dröjer kvar


om än bara


så lite








Fri vers av Junitvillingen
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-19 09:43



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
att njuta av nuet är underskattat
2009-11-19

    Ken Cassel
om än bara så
för en liten stund
Det var vad jag trodde att det skulle stå på slutet

Kramar!!

Ken
2009-11-19

  sulimaa
Vackert ....just nu ...så viktiga nyckelord....att leva och känna ...just nu...
2009-11-19

    Bodil Sandberg
Kärleks ljuva vackra rader
du skriftat med värma till hundra grader
underbart fint med känsla och glöd!!!
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen