Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'See Emily play' av Pink Floyd, spelades för mig under utläggningen av denna text


Senaste nyss från tv





En hög siffra är arbetslös
Ju högre siffran är
desto mer arbetslös
kan man ana sig till att siffran är

Man har nu från myndighetshåll
börjat tänka på detta och ett löfte
kommer förmodligen att se dagens ljus
någon morgon framöver.

Ett löfte om en utredning
som skall ’ta krafttag’ i problemet
med de arbetslösa
siffrornas utbredning i samhället
är som på tapeten även




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-19 10:28



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
See Emily play, åh vad bra den är!!
Nu ska jag samla mig och läsa själva dikten...
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP