Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'kratrar i spegeln' av anna mirsch, inspirerade till min kritik (Strawberry fields forever, med the Beatles)


Kritik på en text (343)





jag bytte till ett par
mindre skarpa glasögon
när jag fyllde tjugo

för att ännu kunna känna mig
som trygg i världen
slippa se dess alltför brutalt hårda
skavanker och brister

texten förtjänar sina trenne blomsterkorgar




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 11:08



Bookmark and Share


  Deva
tycker mycket om denna fundering, men de sista raderna förstår jag inte riktigt...
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP