Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(texten på bilden lyder enligt följande 'How rumour start in the office') variant på ett tema, dock ej av Paganini


Då jag onanerar...




…i de fall det icke blott handlar
om min tankeverksamhet…

…börjar jag gärna med höger hand
vilken smeker vänster kind
med ömsinta lätta rörelser

samt avslutar med vänster hand
mot höger kind

vilket tjänar till att inge mig känslan
av att min mer manliga sida
smeker min mer kvinnliga dito




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 1040 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-20 14:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
mycket vacker inledning på ett kärleksförhållande! (med sig själv)
2009-11-20

  Peter Matsa
det är på något sätt att bejakulera båda sidorna
2009-11-20

  Anders Nordlander VIP
Du tar saken i egna händer således?
2009-11-20

  peter markurth
fin
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP