Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt för den här texten addih men du är allt


det är inte samma sak att vakna och somna ensam som med dig

jag saknar dig
det är frustrerande
att du inte är här längre
eller jag hos dig

det är svårt att andas nu
och jag hatar att somna utan dig
utan någon som nosar mig i nacken

jag hatar att vakna utan dig
vid min sida utan att att se
dig sova där bredvid mig och
pussa på dig för att du ska vakna

jag vill inte gå utan dig
i stan jag vill inte gå helt själv
och jag totalt förstört mitt liv
jag har fuckat upp mig själv totalt

men jag klarar allt bara jag vet
att jag har dig att du finns där
och jag kämpar återigen med gråten
i halsen försöker att inte bry mig för mycket
försöker att inte älska dig för mycket

tills du faller sönder i mina armar

håll mig hårt älskade och släpp
för helvete inte taget om mig
inte nu inte här aldrig någonsin

det är svårt att andas

om du går nu , om du lämnar mig nu faller min värld ihop

du är allt för mig
du är hela min värld
när jag träffar dig
är det dem bästa stunderna
på mina dagar även om jag är dålig på
att visa det ibland

jag kämpar med gråten i halsen
så patetiskt att sitta här och
gråta jag stretar emot tårar
och fucking jävla dolda skriki
inom mig själv

förlåt för den här texten
jag behöver dig

du är mitt allt

/ jv




Fri vers av j-viderberg
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-21 00:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, dert är en till sådan där text som uttrycker ett krossat hjärta som inte längre pulserar in det som gör världen värd att leva i.

Ord som nedanstående, vittnar om att det är viktigt först att skapa en egen plattform i sig själv, samt bottna däri, annars förlorar man sig i första bästa.

"om du går nu , om du lämnar mig nu faller min värld ihop

du är allt för mig
du är hela min värld"
2009-11-22

  ms Piggy
mycket fint
2009-11-22

  Lady Alassa
Dikten fångar ensamhetens katastrof.
2009-11-21

  dendärNadja
väldigt fint.
2009-11-21

    Oprofessionell
en händelse i mitt liv
väcks till liv av denna text och det gör ont.

precis som det ska
tack
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

j-viderberg
j-viderberg