Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enkel dikt, en av mina första


till dig mamma

Min älskade mamma. Den starkaste, vackraste, underbaraste kvinnan på denna jord.
Jag älskar dig så mycket.
Jag älskar dig mamma. Jag säger det aldrig till dig.
Det är för att jag inte vågar.
Jag vågar inte säga att jag älskar dig för att
jag är rädd att du inte säger det tillbaka.
Jag är rädd att du inte tar emot det på ett bra sätt
och att du skiter fullständigt i det.
Jag är rädd för att du ska titta på mig när jag säger det
och sedan titta bort när det är sagt.
Rycka på axlarna och svara ”jaha…”.
Jag vill att du ska säga att du älskar mig mamma.
Jag vill höra de orden från min egen mor.
Säg att du behöver mig.
Snälla mamma.
Det känns så jobbigt att dina egna barn har förstört dig
på detta sätt.
Jag vill göra dig lycklig.
Jag vill se dig lycklig.
Jag vill att du ska krama mig
och säga att du är stolt över mig
jag vill känna att jag gör dig lycklig.
Förlåt för allt dum som flyger ur mig när jag blir arg på dig
Förlåt för allt dumt jag gjort älskade mamma.
Utan dig hade jag inte varit någonting.
Du har tagit hand om oss så bra.
Så gott du kan. Du kan inte göra mer.
Jag är din dotter och du är min mamma.
Även fast jag vill umgås med dig
som andra barn gör med sina mammor,
och mysa med dig
och skratta med dig
få hålla om dig,
så skulle jag inte vilja byta ut dig mot någon annan.
Du är min mamma, och du är Min bästa mamma.
Jag är väldigt tacksam över att du kämpar för vår familj
och jobbar ensam åt en hel familj
och jag menar det mamma.
Jag säger det aldrig
och visar det aldrig
men så är det.
Jag är stolt över dig älskade mamma.
Snälla var stolt över mig.
/ Din dotter.




Fri vers av bbahar
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 04:42



Bookmark and Share


    Verdandia
Vilken underbar kärleksförklaring från en dotter. Håller med föregående du ska absolut visa upp den här dikten för din mamma. Har hon inte ett hjärta av sten (vilketjag inte tror att hon har eftersom hon har en sådan känslosam dotter) så kommer hon att smälta. Lycka till vännen.
2009-11-21

    Nicklas VIP
Tycker du ska visa/läsa upp detta för din mamma. Jag tror hon skulle bli väldigt rörd.
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

bbahar