Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något snabbt


inget målat, inget falskt

När solnedgången syns till
Och du ligger bredvid mig
Vad kan vara bättre då
Jag vet
En verklighet
Inget målat
Inget falskt
Solnedgång och romantik?
Bara i filmer

Kyss mig nu
Som du gjorde då
Jag och du
Bara vi två
Inget målat
Inget falskt
Jag ger dig allt jag har
Så nöj dig med mitt hjärta
Det är det enda jag har
Var försiktig med det
För det är det enda jag har.




Fri vers av bbahar
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 04:53



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Kanske snabbt, men väldigt fint.
Man ska vara rädd om sitt hjärta. Men det såras alltid på vägen mot lyckan, tyvärr.
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

bbahar