Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag nu har fått fler applåder än jag har olästa mejl i lådan känns det som jag börjar komma någonvart… (applåder:156 mot olästa mejl:155) ...inte för att jag vill sluta få mejl... det är ju så roligt att få kommentarer att älska från alla vänner


Blott hav





Det finns hav
med olika färger i namnet
Svarta havet, gula havet
röda havet och så har vi döda havet

Men ingenstans har jag sett
att det skulle finnas ett
blått hav...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-22 13:45



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gröna havet, då? Är det Sargassohavet, eller?
2009-11-22

    ej medlem längre
nu fick du till det ...
med titeln och allt
- bra -
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP