Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det brast lite


jag insåg precis saker jag har förträngt så länge

och jag insåg precis
när jag läste dina ord

jag insåg precis det som jag
så länge gått och förträngt
som jag har lagt åt sidan
och gömt under min säng

det som jag har gråtit för så många
kvällar i rad nu och jag har tänkt på det
ibland och varje gång du har frågat
- varför blir du ledsen , och varför gråter du ?

då är svaret det du sa nyss

och vet du hur ont det gör i mig
ja det vet du för du har också ont
det sliter dig itu det med

jag är inte din rätta
du är min rätta
och det gör ännu ondare
att du betyder så mycket för mig

jag insåg precis det jag har förträngt så länge

du älskar henne mer än mig
och du är kär i någon annan
det är inte mig du vill ha
det är inte mig du vill älska

jag är inte hon

och det gör ont och det känns så förfärligt fel






Fri vers av j-viderberg
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

j-viderberg
j-viderberg