Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätters ljuva minnen




I tryggt förvar
lade hon dem
så djupt inom

de skulle bara tas fram
när saknaden blev
för svår
när all längtan
hotade att kväva henne

men bara då
skulle hon plocka fram dem
smaka lite på dem
njuta dofterna
och värmen

minnas känslan
av alla lustfyllda danser -
när tiden stod stilla
och det bara var
de två
deras stigande puls
och brännheta hud

men här och nu
hade hon precis lagt dem
till ro och vila inom
och hon hoppades
att det ännu skulle dröja
en liten tid
innan det var dags
att plocka fram
dem igen

alla nätters

så ljuva minnen








Fri vers av Junitvillingen
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-22 21:35



Bookmark and Share


  stenhur VIP
och om hon är så rädd om dem så mognar de som ädelt vin...
2009-11-26

  Teresia Ridell
Vackert !!!
(minner om "Peter Le Marcs låt;"Kärlek i tystnadens tid")
2009-11-24

  Jaseph
En dikt med perfekt gehör för längtan och saknad!
2009-11-23

  Peter Jr Eriksson
GILLAR DENNA !
2009-11-23

  Spir@
Otroligt njutningsfullt o vackert skrivet om sparade minnen!
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen