Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarna

jag kan inte drömma
inte i kväll
drömmarna jag glömmer
gömmer sig drar sig kvar
i mitt vakna minne ser jag dem inte
på en annan plats finns de kvar
kalla
glömda
tomma
jag kan inte drömma
inte i kväll...




Fri vers av matida.z.hansson
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matida.z.hansson
matida.z.hansson