Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig aldrig...

håll mig i dina armar
som du alltid gjorde
sprid värmen i min kropp
var inte en skingrande dröm
som försvinner för snabbt

jag drömde en dröm
att jag aldrig var ensam
att du höll mig i dina armar
att du fortfarande älskade mig
att du fortfarande fanns

håll mig i dina armar
och släpp mig aldrig...




Fri vers av matida.z.hansson
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matida.z.hansson
matida.z.hansson