Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har jag gjort för fel?

Jag hänger på en tråd
en skör tråd som kan brista
jag har bara gjort fel i mitt liv
bara felat
jag är en elefant på ett spindelnät
på en smal tråd

om dom står i vägen
slår jag dom undan
det svartnar framför mina ögon
jag minns inget
dom ligger på golvet och gråter
vad kan jag göra om jag inget minns
vad har jag gjort för fel
om jag inte kommer ihåg




Fri vers av matida.z.hansson
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-12 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matida.z.hansson
matida.z.hansson