Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är nästan helt humorbefriad ety jag närapå vaknade på fel sida idag, omkring halv på dagen, vilket jag betraktar som nästan fel sida av dagen... när man blir ertappad med att tala med små gröna gubbar kan vad som helst hända...


Kalle Anka talar kinesiska



I mina öron
låter det engelska språket
i Kalles mun eller kanske snarare näbb
som om han bryter starkt på kinesiska.

Så Disney
måste ha besökt Kina
någon gång under sitt liv.

Om än bara i sina drömmars värld
kanske kom alla de där figurerna till där
för vilken vuxen man har väl som
en tecknad värld i sitt huvud o liv?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-23 12:46



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Hi hi ja dom första Disney figurerna ser faktiskt lite kinesiska ut.. hmm undrar..
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP