Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att mina rickar nedan inte är precis det bästa man sett i klassen, men det viktiga var budskapet you know... i den något mediokra stassen


Något litet om limerickar o annat för rickt






Jag tycker att någon med vett och sans
skulle ställa om litet för juste balans
be folk skicka sina rickar
de som virkar o även stickar
sådana saker i poetisk dans

till en som kunde ta hand om dem
skapa en bok, frågan är bara vem
som tar på sig ansvaret för dessa
och ser till utan att alls stressa
det blir av och sen kamma hem

applåder och tillika pengar, sekiner
i sådant glatt gäng sola på dem skiner
för den boken skulle jag köpa
om någon ville den blott fantasifullt döpa
till någonting spirituellt om viner




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP