Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstämning...





Nybakade, varma lussekatter
skapar ljuvliga dofter
i hela vårt hus

läser en adventsdikt
skriven av Jaseph
och en jultext komponerad
av David Unger

nysnön ligger mjuk
på träd och buskar
medan stora flingor
fortsätter att dala ner

kokar kaffe
tänder värmeljus
lyssnar på "Little drummer boy"
med Josh Groban -
vilken sammetsröst!


och det är bara
sex dagar kvar
till första advent...







Fri vers av Junitvillingen
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-23 14:36



Bookmark and Share


  Glensan
Tack för den inledningen på julen
Kanonbild med
2009-11-24

  Cosmic Johanna
Härligt bjuder du in julstämningen...

älskar dina bilder, som denna.

tiden går fort, snart har ett år passerat.

kram
2009-11-24

  Lilla My* VIP
En varm sittainnefiltmysdikt i julens tecken! Fiint!
2009-11-23

  Fredrik Stillesjö
Oj, här blev man sugen på stämningen. Men ujj, vad saffran är dyrt i år!!! Men jag bakar några ändå. Hälsar vännen Fredrik
2009-11-23

    Ken Cassel
Jag kommer inte att ge någon kommentar eftersom jag inte har fått något svar på min förra kommentar
;)))
Kramar!!!

Ken
2009-11-23

  David Unger
...hoppas att denna fantastiska dag du beskriver snart också blir möjlig för oss i Smålands kustland. Visst lussekatter och kaffe i all ära och poem av mig(!), men utan snö inte mycket till julstämning.
Får blunda och låta dina ord inspirera mig till att inom mig se det du gör.

"nysnön ligger mjuk
på träd och buskar
medan stora flingor
fortsätter att dala ner"

...

här är vintern sjuk
och hur jag luskar
ser jag inget som ingår
i den vinterdröm du ser

...

Tack för inspirationen!
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen