Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta lite, jag måste bara säga...

jag ska fatta mig kort
jag har inget jobb
alltså har jag inga pengar
nej, nej gå inte
lyssna
jag har inget hus
vilket betyder att jag sover under bar himmel
jag vet, men stanna lite jag är inte klar
jag har inga vänner, ingen familj
ok, det var inte mitt fel
några stack andra dog
ok jag är nästan klar
jag har aldrig kännt kärlek, förrän nu
typiskt va, inte förrän nu när du tänker gå,
känner jag kärlek
ok, nu kan du dra




Fri vers av matida.z.hansson
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-11-23 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matida.z.hansson
matida.z.hansson