Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräckfilmen


Kvinnans lampa lyder
och mörka tomrum tyder
I popcorn hon vadar
med sin ljusstråles radar

Det tisslas och tasslas
Gnisslas och prasslas

Mörka ankomster
får pupiller som monster
När de steppar mellan hånglande rader
alltid osams med knäskålars spända vader

Och bakom alla förskräckta öronögda munnar som ber
är det tvåhundra hårresande solförmörkelser man ser

Någon skriker
Alla går ut
Utanför är filmen
Innanför THE END

© Dylan Tate 1989




Bunden vers (Rim) av Dylan Tate
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-11-23 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dylan Tate
Dylan Tate