Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst finns det ljus!




Varför grät jag
förlorade tårar
trots att jag visste -
du var ingen riktig vän
varför lät jag
känslan styra
för att bara bli
sårad igen

men alltid lär jag
mig väl något
av de misstag
jag begått
och kanske kan man
inte glädjas
om man allting gratis
skulle fått

det finns mörker
som kan tära
men det finns ljus
om man vill se
och kanske behöver jag
allt det svåra
för att på bästa sätt
av mig själv
kunna ge






Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-24 14:27



Bookmark and Share


  sulimaa
Ibland ser man inte meningen med händelser ...men oftast tycker jag att resan varit den viktigaste ...tänkvärt!
2009-11-24

  Teresia Ridell
Kanske finns det en mening med svårigheter...fastän d förlamar en ibland:(
Fin tanke/dikt !
2009-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ljus om man vill be...
B så får du C...
2009-11-24

  ~Leonardo~
Om man är en känslomänniska så är det svårt att värja sig när det händer något svårt. fint skrviet av dig.
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen