Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angelhugs text 'Fall' inspirerte


Kritik på en text (345)






Jag tyckte en gång
mig höra ett löv falla

kanske var det blott ensamheten
som prasslade litet
med kjolarna?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-24 20:15



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Melankoli med glimten i ögat!
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP