Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betong feeling


betong feeling som nationalteatern skulle ha sagt en gång i tiden

och det är alla ensamma jävla
nätter utan stjärnor
och alla dagar genom tiden
som jag har glömt bort mitt liv

det är den här jävla känslan inom mig
som griper tag och skriker - revoltera för helvete !
och det gjorde jag så hårt som det går
och det skriker betongfeeling ifrån mig

jag är så trött på att känna som jag gör
här nu alltid har gjort
- behöver någon som behöver mig ..
förlåt


ROCK ´N ROLL FÖR HELVETE
nu tänker jag leva mitt liv
som det är menat att jag ska


( förlåt mig för att jag sviker dig
och förlåt för att jag är så
jävla dum i huvudet som
tänker släppa dig ifrån mig
jag vill inte släppa taget för
fem öre men vi kan inte ha det såhär

fredag kommer bli den värsta dagen i mitt liv )




Fri vers av j-viderberg
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 20:22



Bookmark and Share


  Midnatt
en text som jag känner igen mina tonår i.. mer än jag egentligen kanske vill erkänna. du har fångat så mycket känslor i denna text som för vissa kan vara svår att sätta ord på! kanon tjejen (:
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

j-viderberg
j-viderberg