Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten riktar sig förstås till gamla bilar av märket Volkswagen från 1964 och framåt, samt en del andra som länge förbisedda årsmodeller av olika märke, form o färg... lägg särskilt märke till svansföringen i backar, den svänger ofta rejällt, rockar


Något litet om dig




Du har bara ett liv
lev det...

...innan det börjar växa mossa
på dina önskningar
om vad livet kunde ha blivit




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-24 23:54



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag älskar såna här korta visdomsord...visst..jag ska leva nu.../B
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP