Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linus utan linje

Kom så leker
vi linus på linjen
utan linje

Kom så längtar vi
utan längtan
och trånar efter
tomhet

Kom så kommer
vi i varandra
på varandra,
utan en tanke
på egoism
så kommer vi
tillsammans,
med varandra

Kom så dricker vi oss
nyktra
och omfammnar
livet

Kom så flippar vi ut
så att vi orkar vara
\" normala igen \"

Kom ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 654 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-20 22:00



Bookmark and Share


  Smultris
Älskar denna ;-)
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan