Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av nyheterna av igår inspirerades mitt andra jag att skriva något om det som hänt men redan före skrivandet gick hn på engelsk pub och söp, sedan blev reportaget som ni kan se resultatet av skrivningen här nedan


Det blir ingen grisaffär




De flyger så illa
utöver dålig väghållning
då de alltför ofta lämnar sin sida
om den vitmålade mittlinjen

bara för att springa litet hit och dit
över vägbanan samt även ner i diket
sådana fordon kan vi inte ha
särskilt med tanke på
mer högtflygande planer

en inställning
en del tar som gripen ur luften

allt färre är intresserade av att köpa
o lägga offer’t på flygande grisar…

...även om man ibland hört
att de synts till i England utanför pubar
här som där
vilket man som svensk
gärna vill se som ett illasinnat rykte, en skröna




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP