Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(angående bilden)


Jag vill byta ett ord eller två med dig





Jag har orden ’Röjarparty’ samt ’Folkmord’

Vilka ord har du
som jag kan få av dig och
vad byter du till dig?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 10:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Hm. Röjarparty är kvar. Nja. Men du får i alla fall ENKELRIKTAD av mig - och kära nån! vilken passande bild du valt!
2009-11-26

  Peter Matsa
Jag har "Störningsjour" och "Krigstribunal" ... skulle det kunna vara något?
2009-11-26

    Char-Lee
oj, också byter jag till mig folkmord då..
2009-11-26

    Char-Lee
Du kan få "Stereotyp" och "Regnväder" av mig
2009-11-26

    ej medlem längre
du kan få "nattsvart" av mig
eller "guldkantad"
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP