Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För en människa med en smula färdighet ligger vägen öppen och alla människor ställer mer eller mindre villigt upp på allt möjligt som skulle varit en stängd väg för andra utan talets eller manipulatorisk som förmåga att skaffa sig sina rättigheter


Jag avskyr verkligen...






…att ständigt vara
i händerna på
folk jaget måste

manipulera för att
verkligen komma någonstans
i verkligheten för

att alls ha
en chans att
tränga sig fram

i köer o
system där jaget
har förstått att

bara en frisk
och frejdig gåpåaranda
kan vinna terräng




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP