Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Att leva är livsfarligt' av Wilda M, inspirerte


Kritik på en text (349)





som varande trygghetsnarkoman
på deltid är detta en viktig och
tillika upplysande text

för mig, jag behöver den, inte
jag behöver den, inte
jag behöver den, inte...

...svårt det här med
att ha en dels viljestark och delvis velig
personlighet, vänta jag tror jag har några piller

som jag kan ta, jag brukar blir väldigt glad och
rolig av dem och när de blommar ut för fullt
kommer jag att skriva under på vilka papper

som helst och svara ja på allt som en försäljare
har att säga till mig när det ringer i telefonen och
jag svarar med ett glatt 'andra änden'




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-11-26 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP