Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elvis Presley må ha vandrat vidare till sin himmel och vara stendöd, men han sjunger fortfarande fint på skivorna


Att vara kunnig i något...





...det har mer med träning
än med talang och smartness att göra
det vet du väl hur svårt det är

att cykla utan häst
rida utan vatten
samt att simma utan cykel...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-26 13:01



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Skulle gärna ha lite mera smartness, trots allt -
2009-11-26

  Mr Lindemann VIP
Segal för utan vind med cykeln in i månförmörmörkelsen
samt inta en förstående attityd inför en främling
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP